BOŽIĆ U ŽUPI

 

9C8C6A1C (Large)

6EE01C88 (Large)

Sveta božićna misa Polnoćka u župnoj crkvi okupila je veliki broj vjernika, koji su došli  proslaviti dolazak djeteta Isusa na zemlju. Misu je predslavio župnik don Jozo.

U svojoj propovijedi  župnik je govorio o pastirima koji su povjerovali Božjoj riječi objavljenoj u pjesmi anđela te pozvao sve da povjeruju toj istoj Riječi dok pjevamo tako divne naše božićne pjesme. Pozvao je vjernike da dopuste da u njihovim srcima odjekne pjesma radosti i tu radost da podijele sa svima koje će susretati u svakodnevnom životu.

BOŽIĆ U ŽUPNOJ CRKVI

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, riječi su kojima je župnik započeo svečano Misno slavlje u župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova. Prostrana župna crkva dupkom puna. Dođoše svojima odseljeni župljani. Božićne pjesme pjevaju svi predvođeni župnim zborom.

BOŽIĆ U DOLAMA

Na svetkovinu rođenja Gospodinova župnik je slavio sv. misu u Dolama u 9,30. Slavlju Božića pridružili su se i iseljeni mještani, a svojim lijepim glasovima misno slavlju uzveličali su pjevanjem  sami mještani Dola i Greda, njih nekolicina, koji su marljivo probajući sa župnikom, nakon dugog vremena zapjevali lijepe božićne pjesme na radost sviju.

ŽUPNA CRKVA

34765F13 (Large)

CF6D5564 (Large)

FAD4A1E (Large)

1D2575D6 (Large)

7F4C6A2D (Large)
Dole
D6BAA53D (Large)
Dole
A9C16541 (Large) (2)
Dole

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *