SVI SVETI I DUŠNI DAN U ŽUPI

Na svetkovinu Svih svetih, Crkva nam pred oči stavlja sve one ljude, ponajčešće bezimene, koji su se za svoga ovozemaljskog života trudili biti što bliže Bog i po njegovu milosrđu zaslužili nebeski raj.

Stoga je i župnik don Jozo na sv. misama u grobljima sv. Ivana Krstitelja u Vojnićima i Jurinoj lazini u Šipovači, kao i na groblju u Kašču, na osobit način naglasio da svima ova svetkovina treba biti na poticaj  da možemo  truditi se i živjeti sveto. A na svome životnom putu uvijek trebamo moliti Gospodina da nam udijeli snagu da ga jednom, poput mnoštva izabranih, koji su sada pred njegovim licem, možemo slaviti i hvaliti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na spomen svih vjernih pokojnika – Dušni dan spomenuli smo se i svih onih pokojnika koji se još uvijek ne nalaze u nebeskom raju, koji su u čistilištu i čekaju dan kada će ih Bog pripustiti u svoje vječno zajedništvo. Zato smo na poseban način molili za sve pokojnike koji još uvijek nisu  dostojni da budu u zajedništvu Svih svetih i tako gledaju Boga licem u lice. Sv. mise na grobljima u Banji i na Gračini u Vojnićima predslavio je župnik. Na grobljima u Vodicama, Dolama i Gredi sv. mise je predslavio fr Jozo Čirko, OP, župnik dominikanac iz Splita. Na groblju u Gredi s njim je bio u koncelebraciji i njegov subrat dominikanac fr Mihael Tolj.

 

Categories Vijesti | Tags: | Posted on 2 studenoga, 2017

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Komentiraj

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856