SVETA MISA I BLAGOSLOV POLJA U DOLAMA I VODICAMA

Ovogodišnji blagoslov polja na groblju u Dolama i na Vodicama, koji je bio 20. svibnja,  okupio je mještane i odseljene stanovnike ovih mjesta pored grobova svojih najmilijih. Blagovao je tome lijep i ugodan proljetni dan ali je dosta njih ipak moralo izostati iz razloga održavanja podijele sakramenta sv. Krizme na Humcu.

 

 

 

 Župnik don Jozo Čirko pozvao je sve okupljene u zajedničku molitvu i prizivanje blagoslova nad polja i usjeve na ovom području a okupljeni vjernici su se dostojanstveno u molitvi pridružili ovom misnom slavlju.

 

 

 

 

Blagoslov polja nije samo tradicija, već zahvalna molitva  Svevišenjem koji je jedini istinski darovatelj svih koji mu se utječu. Ovom prigodom zahvaljujemo za sve plodove koje nam Gospodin udjeljuje preko našeg truda na poljima, ali i sav trud i rad kojim ostvarujemo za dostojan život. Također molimo da svaki naš rad bude pošten i blagoslovljen, a naš život poštovanja dostojan. Vjerni puk predvođen svećenikom, usrdnim molitvama i zazivima moli zaštitu od  svih ovozemnih zala.  

 

Categories Vijesti | Tags: | Posted on 21 svibnja, 2012

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Komentiraj

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856