PROSLAVLJENA SVETKOVINA PRESVETOGA SRCA ISUSOVE I SV. POTVRDA

Župa Presvetoga Srca Isusova u Šipovači-Vojićima proslavila je 7. lipnja svoga zaštitnika. Svečano Misno slavlje u župnoj crkvi predslavio je mons. dr. Tomo Vukšić, vojni ordinarij u BiH uz suslavlje deset svećenika.

Tom prigodom biskup Tomo podijelio je i sakrament sv. potvrde 23 krizmanika i krizmanica. Na početku Misnog slavlja riječi dobrodošlice biskupu Tomi, svećenicima i svim nazočnima na ovom Misnom slavlju izrekla je krizmanica Patricia Ćutuk, a župnik don Jozo Čirko, izrazivši radost što je biskup Tomo po prvi puta u ovoj župi, pozdravio je sve nazočne čestitajući im svetkovinu Presvetog Srca Isusova i patron.

Čitanja kao i molitvu vjernika izrekli su sami krizmanici. Na kraju Misnoga slavlja u ime svih krizmanika i krizmanica biskupu, roditeljima, župniku i svim nazočnima zahvalila je krizmanica Željana Bukmir. Misno slavlje svojim pjevanjem uljepšali su mladi iz župe Tihaljina.

Župnik don Jozo je, zahvalivši biskupu Tomi i svima nazočnima, te čestitajući krizmanicima i kumovima kao i njihovim obiteljima, na kraju Misnoga slavlja pozvao biskupa da u zajedništvu s drugim svećenicima blagoslovi novu župnu kuću.

Categories Vijesti | Tags: | Posted on 8 lipnja, 2013

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Komentiraj

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856