PROSLAVLJENA SVETKOVINA PRESVETOGA SRCA ISUSOVA

045Svetkovina Presvetog Srca Isusova, titular naše župe, svečano je proslavljena  Misnim slavljem koje je predslavio msgr. Tomo Vukšić, vojni ordinarij u BiH u koncelebraciji sa župnikom don Jozom, don Jakovom Renićem, župnikom Pologa, fra Robertom Jolićem, župnikom Klobuka, fra Ljubom Kurtovićem, župnikom Veljaka i fra Markom Bitangom, župnikom Zavojana. Vjernicima na raspolaganju za sv. ispvijed bio je don Tomislav Majić, župnik Grljevića.

041Biskup Tomo podijelio je i sakrament sv. potvrde 21 krizmaniku i krizmanici. Na početku Misnog slavlja riječi dobrodošlice biskupu Tomi, svećenicima i svim nazočnima na ovom Misnom slavlju izrekla je krizmanica Petra Ćutuk, a župnik don Jozo Čirko, izrazivši radost što 037je biskup Tomo po drugi puta u ovoj župi, pozdravio je sve nazočne čestitajući im svetkovinu Presvetog Srca Isusova i patron.

Čitanja kao i molitvu vjernika izrekli su sami krizmanici.

034Na kraju Misnoga slavlja u ime svih krizmanika i krizmanica biskupu, roditeljima, župniku i svim nazočnima zahvalila je krizmanica Blagica Bebek. Misno slavlje svojim pjevanjem i sviranjem uzveličao je zbor mladih tamburaša iz župa Ilići i  Cim pod vodstvom  svoga župnika don Ivana Perića.

036Župnik don Jozo je, zahvalivši biskupu Tomi i svima nazočnima, te čestitajući krizmanicima i kumovima kao i njihovim obiteljima, na kraju Misnoga slavlja priredio ručak za sve nazočne svećenike kao i članove zbora mladih tamburaša.

Categories Vijesti | Tags: | Posted on 15 lipnja, 2015

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Komentiraj

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856